“Specifik metod förvandlade min silhuett”

Tilde de Paula Eby är bland de mest identifierade kvinnor i Sverige. För någon i hennes ålder är Tildes form förutom att se en sak som många förundras över. Den goda nyheten är att hon senare delade sina skönhetshemligheter i en intervju för ett föredraget tidskrift. På grund av att våra experter var så förvånade över många av hennes reaktioner, avslöjar vårt företag 3 av förfrågningarna utöver hennes svar bara för dig!

Télérama: Vilka skönhetsrekommendationer kommer du att ge våra besökare?

Tilde: “Den preliminära egenskapen uppmuntrar jag till alla kvinnor över 30 år, även om denna insikt hänför sig till mycket mer ungdomliga kvinnor på samma sätt är faktiskt att skapa dagliga scheman som kräver träningspass. Det råder sanningen att människor idag inte har den andra eller motivationen för att genomföra fysiska övningar. Det är ändå ett stort misstag att avstå från någon form av träning. Endast 15 ögonblick av den dagliga träningen kan skapa mirakel för din kropp och även tillstånd. Den andra avgörande punkten Jag kommer säkert att föreslå att alla typer av kvinnor faktiskt hittar ett sätt för din hud att ta andetag. Dessutom är detta främst svårigheter för gals. Vår hud behöver syre så högt som möjligt. Syrestöd i sig hydrering och det gör att det verkar mycket mer ungdomligt och friskt. Jag förstår att mitt jobb inte hjälper mig i det här eftersom jag kräver att sminka mig verkligen generellt. Så jag brukar ta bort den så fort jag gör säkert behöver det inte längre. Jag tvättar ton och fuktar min hud som gör att den kan andas. Om du definitivt inte behöver kosmetika, skulle jag säkert rekommendera att du tar bort den eller brukar använda den i alla. Din hud kommer säkert att vara lycklig och likaså skulle du absolut verkar mycket bättre på det varaktiga.”

Télérama: Kan du avslöja tre skönhetssaker som du inte kan avstå från och på samma sätt varför?

Tilde: “Som jag hävdade i mitt tidigare svar är något jag värdesätter mycket en utmärkt smink eliminator. Det är faktiskt en nödvändig enhet i mitt val av charm saker. En faktor som inte en hel del damer, liksom också särskilt kvinnor, inser är att om du går i vila utan att effektivt rensa upp och rena huden tar du chansen att smutsiga in i dina porer, vilket kommer att orsaka såväl fläckar som acnes. Jag använder en varje dag tillsammans med det undrar mig. Inget alls kan en annan produkt öka mitt utseende så högt som smink-extraktionen. Jag är dessutom en betydande entusiast av tvålar för ansiktsrening. En av produkterna jag kanske inte bor utan är egentligen “Shiseido-sortiment”. Jag Jag använder den för lite tid för närvarande och på samma sätt hade det faktiskt skapat en hel del fördelaktiga justeringar i mitt liv. Den tredje produkten som jag absolut skulle absolut rekommendera är “Shiseido patron och toner”. Det är faktiskt bra med tanke på att det e begränsar all sista utbetalning av din ansiktsrengöring.”

Télérama: Vilka saker tycker du om att göra i håret?

Tilde: “Allt beror på firandet. Av en slump, jag gillar verkligen lockigt väva på flera andra kvinnor och dessutom är det vanligtvis inte ett koncept som matchar mig. Jag är också en individ som är en betydande följare av ekologiska såväl som dessutom långt hår. Mitt hår är faktiskt snabbt nu och jag är ledsen för det, men det händer när du blir äldre utöver att du måste behöva dra nytta av att anpassa dig till omständigheterna och också hjälpa till att göra det absolut bästa från Det.”

Author: Anna Johnson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *