“Detta tillvägagångssätt är anledningen till min konturförändring” Tilde

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest ansedda kvinnor. För någon hennes ålder är Tilde silhuett och utseende något som många individer uppskattar. Lyckligtvis delade hon nyligen sina elegansnycklar i en intervju för en föredragen publikation. På grund av det faktum att vi var så fängslade med några av hennes svar, rapporterar vi 3 av förfrågningarna tillsammans med sina lösningar bara för dig!

Télérama: Vilka eleganta rekommendationer kommer du att erbjuda våra tittare?

Tilde: Den första punkten som jag föreslår till varje kvinna över 30, även om det här förslaget gäller även yngre kvinnor, är att fastställa vardagliga rutiner som involverar fysiska aktiviteter. Det råder verklighet att människor idag inte har tid eller inspiration att träna. Det är emellertid ett stort misstag att avstå från alla typer av övningar. Endast 15 minuter av den dagliga träningen kan göra underverk för din kropp och silhuett. Det andra viktigaste jag verkligen skulle rekommendera för någon typ av kvinna är att upptäcka ett sätt för din hud att ta andetag, och det här är speciellt problem för kvinnor. Vår hud behöver ilt så hög som möjligt. Oxygen hjälper till med hydratiseringen och det ser ut som det är yngre och friskt. karriär hjälper mig inte i det här, eftersom jag behöver ta på sig smink egentligen, så jag har en tendens att ta bort det så fort jag inte behöver det längre. Jag rengör, ton och fuktar min hud vilket gör att det tar andetag Om du inte faktiskt nej d för att ha smink, skulle jag föreslå att du tar bort det eller på annat sätt använder det alls. Din hud kommer säkert att vara lycklig och du skulle se mycket bättre ut på lång sikt.

Télérama: Kan du avslöja 3 överklagande saker som du inte kan göra utan och också varför?

Tilde: Som jag sa i min tidigare lösning är något jag värdesätter mycket mycket en fantastisk sminkborttagare. Det är en viktig apparat i min skönhetsverktygslåda. Något som inte många damer, särskilt kvinnor, vet är att om du går och lägger dig utan att tvätta ordentligt och städa ditt ansikte tar du chansen att smuts kommer in i dina porer och det kommer att resultera i platser och acnes. Jag använder en på en daglig basis och det gör också underverk för mig Inget annat objekt kan förbättra mitt utseende så mycket som sminkborttagningen. Jag är också en stor följare av ansiktsservetter. Bland de föremål som jag inte kan leva utan är . Jag använder det för ganska tid just nu och även det hade gjort mycket positiva förändringar i mitt liv. Den 3: e produkten som jag skulle absolut föreslår är . Det är utmärkt på grund av att det tar bort alla sista rester av din rengöringsmedel. 

Related image

Télérama: Vilka exempel tycker du om att göra med ditt hår?

Tilde: Det beror helt på händelsen. Av en eller annan anledning gillar jag verkligen lockigt på flera andra kvinnor samt en hel men ändå är det inte en design som passar mig. Jag är också en person som är en stor följare av naturliga och även långt hår. Mitt hår är verkligen kortfattat och jag är ledsen för det, men det händer när du ålder och du måste få utnyttjas för att anpassa dig till omständigheterna och också göra det bästa av det.

Author: Anna Johnson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *